Lyd, viktig i alle sammenhenger! 

Aktiv – Lydsystem bestående av aktive høyttalere og mikser. Enkelt å koble opp, men krever at det er strømuttak tilgjengelig der man skal henge høyttalerene.

Passiv – Lydsystem bestående av passive høyttalere, forsterker og mikser. Perfekt løsning når man skal ha 2 eller 4 høyttalere med skikkelig lydtrykk i f.eks. gymsal eller audiotorium. Her har man f.eks. forsterker, mikser, trådløs mottaker for mikrofon osv. i et låst skap og kun høyttalerkabler trekkes til hver høyttaler.

100V – Det beste alternativet når man skal ha mange høyttalere men ikke så høy lyd. Typisk er butikker, restauranter og andre steder der det ønskes bakgrunnsmusikk. Den store fordelen med 100V er at man kan koble på mange høyttalere på samme utgang som igjen gjør installasjonen enkel.

 

Lyd er viktig i alle sammenhenger og får frem ditt budskap uten å oppta nødvendig og dyrebar plass i ditt lokale om det gjelder butikk, konferanserom, møterom, klasserom eller annet rom som brukes til formidling av viktig og/eller nødvendig informasjon.